誠邀參與 「CEO接班人」暑期實習計劃2020 – 「內蒙古烏蘭察布」

有無諗過成為「CEO接班人」?

想唔想親身體會下CEO的生活?

今個暑假帶你去內蒙古自治區烏蘭察布實習,烏蘭察布地處於內蒙古中部,地域遼闊,自然風光宜人。擁有遠古遺跡、森林湖泊以及全類型草原遍佈全境,享有“草原雲谷”、“中國草原避暑之都”等美譽。

去到尼個甘靚甘特別嘅地方,唔同日日都只係實習?當然係唔係啦,我地嘅實習計劃為期42日,由6月8號到7月19號。係呢42日入面,參加者除左星期日一至星期五嘅實習工作之外,係週末我地會帶大家一起去到唔同特色嘅景點,例如草原、森林公園,生態保護區等等,體驗內蒙古草原-“天蒼蒼,野茫茫,風吹草低見牛羊”嘅美景,了解風土人情。作為一個實習計劃,就唔少得多當地人嘅交流啦!係實習期間,我地會安排大家同當地嘅大學生、社會組織交流。

相信除了難得的實習工作機會之外,這更是一次擴闊視野的體驗之旅,定成一段美好而難忘的人生經歷。請立即把握機會報名啦!

報名請到:https://forms.gle/sFAWhZbkBLfcgq488